26.8 C
Budapest
2024. július 20., szombat

Címke: törvény

Betiltották a kibervillantást

0
Először születtek uniós szintű szabályok a nemi erőszak megelőzésére és az áldozatok – különösen a nők és a fiatalok – védelmére. Ezt a célt szolgálja a kibervillantás betiltása is – nézzük, mit takar ez a bizarr szóösszetétel.

Visszavonták a molesztáló egykori pap kitüntetését

0
"Egy nemzet, egy ország önbecsüléséhez hozzátartozik a szolidaritásra való képesség, az odafordulás azokhoz, akikkel egy közösségbe tartozunk és szükséget szenvednek, akik segítségre, gesztusokra várnak."

Ami mindannyiunkat összeköt – interjú Kovács Gusztávval a bioetikáról és a...

0
Hogyan éljük túl a modern kor legnagyobb kihívásait? Hogyan viszonyuljunk ma a saját testünkhöz? Bioetikusként ezekre a kérdésekre is választ keres beszélgetőtársunk, a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskola rektora, Dr. Kovács Gusztáv.

A Parlament is csak egy Gyermekek Átmeneti Otthona?

1
Nyakunkon az eddigi legszigorúbb gyermekvédelmi törvény, és még az is lehet, hogy jó lesz. Az eddigi tapasztalataim szerint ugyan igen nehéz ezt elképzelni, de próbáljuk meg!

Kész arra, hogy meghallgassa a magzat szívhangját?

0
Segítő foglalkozású szemmel ennek a kérdésnek a feltétele lenne a minimálisan kötelező belépő mindenkinek, aki „az állapotos nő számára a magzati életfunkciók működésére utaló tényezőt egyértelműen azonosítható módon” be akarja mutatni.

Egy meleg lelkész könyvet írt arról, hogy mit gondol Isten a...

0
Most akkor mi van a meleg keresztényekkel meg a keresztény melegekkel? Sam Allberry válaszai – nem csak melegeknek.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.