Hogyan viselkedjen egy keresztény szupersztár felesége?

Justin Bieber párja lengébb képet mutat magáról a világnak, mint sokan elvárnák tőle.

Hailey Rhode Bieber egy darabig elgondolkodtatónak, megfontolandónak tartotta, hogy különösen a róla az interneten megjelenő fotók kapcsán számos, magát kereszténynek tartó személy jelezte, nem helyes a viselkedése, rossz példát mutat másoknak. Olyan érv is előkerült, miszerint „ezeket a képeket a templomba járók is látják”.

A június 2-án a Youtube felületén közzétett beszélgetős videóban a világ egyik legnépszerűbb fiatal dalnoka, Justin Bieber felesége saját hitéről vall, s erre a témára is kitér.

– A te kapcsolatod Krisztussal nem pontosan ugyanolyan, mint az enyém. Az egész világon minden embernek saját, személyes kapcsolata van Istennel, a Bibliával – mondja Hailey, aki szerint ha valakit megérint a hit, „az Isten érintése, nem az enyém”.

– Olyan utazás ez, amiről remélem, hogy soha nem ér véget, mindig van lehetőség növekedni, tanulni – teszi hozzá a szupersztár felesége.

Hailey beszél az általa „szuperítélkező” jelzővel illetett keresztényekről, akik úgy látják, nem úgy éli az életét, ahogy szerintük tennie kellene.

Hailey Rhode Bieber azt is elmondja, hogy számára a legnagyobb dolog a hite, ami nélkül nem lenne együtt a párjával sem.

FELHASZNÁLT IRODALOMBuzzFeed
Szabadon elkötelezett - ez a két szó fejezi ki legjobban mindazt, aki vagyok, ahogyan gondolkodom. A párbeszéd a lételemem: rengeteget tanulok a másokkal való dialógusokból. Hiszek benne, hogy mindenkit gazdagabbá tesz, ha kevesebbet ítélkezünk és többet kérdezünk.