Könny szökik a szemekbe, ha szól a magyar himnusz

A Szemlélek Útitárs című autós műsorának két évvel ezelőtti adásában három sportszakértő jó adag nevetés kíséretében osztotta meg gondolatait a sportesemények közvetítésének kulisszatitkairól, ötkarikás tapasztalatokról és álmokról.

***

VISSZAPILLANTÓ sorozatunkban az elmúlt időszak legérdekesebb, legnagyobb hatást kiváltó, vagy más okból számunkra kedves írásaiból idézünk vissza néhányat. Az idő múlása miatt a cikkekben szerepelhetnek olyan eseményekre való utalások, melyek ugyan már nem annyira aktuálisak, de úgy gondoljuk, érdemes rájuk ebből a távlatból is visszatekinteni. Reméljük, hogy a felidézett tartalmak újraolvasói épp úgy örömmel fogadják a “visszapillantás” lehetőségét, mint azok, akik most találkoznak először egy-egy gondolattal!

***

Miért lenne hasznos társadalmi szempontból olimpiát rendezni? Miért vonultak utcára magyarok tömegei egyetlen sportesemény miatt? Mitől lesz valaki felkészült sportközvetítő?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a műsor első részében három hozzáértő útitárs:

– KOVÁCS KOKO ISTVÁN olimpiai bajnok, sportdiplomata

– GUNDEL TAKÁCS GÁBOR műsorvezető, a Szemlélek szerzője

– SZUJÓ ZOLTÁN sportkommentátor.

Szerkesztő-autóvezető: Gégény István, lapigazgatónk.

Alább látható a műsor 1. része – a többi rész megtekinthető a Szemlélek.blog.hu oldalon, ahol ez a cikk eredetileg megjelent.