18.5 C
Budapest
2024. június 12., szerda

Címke: Beer Miklós

Beer Miklós elmeséli: így lett influenszer a nyugdíjas püspökből

0
Isten humorának tartja, hogy plébánosként ellopták az autóját, a kötelező papi nőtlenség helyett pedig más utat javasol a jövő egyházának.

Beer Miklós: „Úgy alakult az életem…”

0
81. születésnapján 18 gondolatának felidézésével köszöntjük a váci egyházmegye nyugalmazott püspökét, a lélekben örökké fiatal lelkipásztort.

„Ez a kegyelmi botrány nekünk, katolikusoknak is kellett”

0
Egyház és állam összefonódásáról, a gyermekvédelemről és a cölibátusról is megosztotta gondolatait Beer Miklós nyugalmazott váci püspök a Magyar Hang Kompország című portréműsorában.

Beer Miklós is örülne, ha Balog Zoltán lemondana

0
A katolikus főpásztor szerint más felekezetek sem maradhatnak csendben a református püspök által okozott botrányos helyzet kapcsán.

Beer Miklós: „Útitársak vagyunk”

0
A legértékesebb, amit egymásért tehetünk – a nyugalmazott váci püspök legújabb videójával kíván áldott húsvétot mindenkinek.

Beer Miklós: Az önzésnek álmából ébresszétek fel a világot!

0
Túl a nyolcvanon is aktív életet él a nyugalmazott váci püspök – bárhol és bármiről szólal meg, szavaiból és személyéből mélységes hála és szeretet sugárzik. Két karácsonyi beszélgetésből szemlézünk.

Keljetek fel, és jobbítsuk a világot!

0
Beer Miklós nyugalmazott váci püspök videójában a lisszaboni Ifjúsági Világtalálkozó fő üzenetét hozza el nekünk.

Beer Miklós: Életközelben szeretnék maradni

1
Bátor jövőtervezésre, közös álmodásra invitálja a Szemlélek olvasóit a nyolcvanadik születésnapját ünneplő katolikus püspök.

Beer Miklós: Nem merünk őszintén beszélni

0
A héten nyolcvanadik születésnapját ünneplő püspök szerint a hazai egyházi vezetésnek nem szabadna tovább halogatnia „a kapuk kinyitását”.

Hálából a nyolcvanéves Beer Miklósnak

0
Június elsején ünnepli nyolcvanadik születésnapját a nyugalmazott váci megyés püspök, aki a jeles évforduló alkalmából – három évvel legutóbbi interjúkötete után – különleges könyvvel jelentkezik.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.