29 C
Budapest
2024. július 21., vasárnap

Címke: választások

Gyógyítsuk be a kampány során okozott lelki sebeket!

0
Pozitív tapasztalatokat is hozott a választási időszak, de vannak, akik morálisan olyan mélyre süllyedtek, ahonnan nehéz lesz visszakapaszkodniuk.

Francia püspökök: nem messiást, csak politikai vezetőt választunk

0
A franciaországi elnökválasztás első fordulóját követő elemzések arról tanúskodnak, hogy a katolikus szavazók körében az elmúlt évek során jól érzékelhető változások mentek végbe.

„Ennyire nagy a félelem?”

0
A megválasztott köztársasági elnök után a hazai református vezetők is megmondják, hová kell tenni vasárnap az ikszet – az egyházi elöljárók konkrétan beszálltak a választási kampányba.

Miért jó magyar katolikusnak lenni?

0
Érdekes vita, avagy dialógus formálódik az országgyűlési választások előtti napokban a közbeszéd terepein a „kire (ne) szavazzanak a keresztények” témában. Német László katolikus püspök a Szemlélek felületén szól hozzá a polémiához.

Sokan meg akarják mondani Istennek, hogy melyik pártot segítse hatalomba

0
Január 9-én kezdődött egy 12 hétig tartó közbenjárás Magyarországért, az Őrtüzek Imádság Háza kezdeményezésében – a szolgálat vezetőjét, Somogyi Tibort kérdeztük a program hátteréről, részleteiről, céljairól.

Márki-Zay Péter: Ki kell szabadítani az egyházakat a politika fogságából

0
Szerethető, fejlődő országot építene miniszterelnökként, tud jót mondani a jelenlegi kormányról, nem is keveset, a vallási élet támogatását fontosnak tartja, a bűnt pedig mindig néven nevezi.

Szavazhat-e egy keresztény az ellenzék jelöltjére?

0
Miután egy hatgyermekes katolikus családanya a kormányváltás helyessége mellett érvelt, a hozzászólásokból válogattunk egy csokornyit.

„A keresztény értelmiség hallgatása is felelős az ország lelki állapotáért”

0
Hosszabbra nyúlt sok családi ebéd Visi Piroska közéleti szerepvállalása miatt, aki szerint a Fideszre szavazók többsége is jól járna egy kormányváltással.

Csak sportszerűen!

0
Esti Tükör, 2021. szeptember 27.

Nem örökre szóló választások

0
Esti Tükör 2021. szeptember 24.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.