22.1 C
Budapest
2024. június 19., szerda

Címke: közélet

Gyógyítsuk be a kampány során okozott lelki sebeket!

0
Pozitív tapasztalatokat is hozott a választási időszak, de vannak, akik morálisan olyan mélyre süllyedtek, ahonnan nehéz lesz visszakapaszkodniuk.

Eladó a kereszténység?

0
Júdás óta tudjuk, hogy a busás pénzügyi motiváció még a legelkötelezettebb közösségi tagokat, vezetőket is szembe tudja fordítani eredeti küldetésükkel.

Emberséges kampányt kérünk!

0
Legyél te is az építő, tisztességes közélet nagykövete – ha egyetértesz a felhívásunkkal, csatlakozz a kezdeményezésünkhöz, oszd meg ezt a hét pontot minél több emberrel!

Gyerekeink a keresztúton, avagy egy nemzet passiója

0
Pár hónapja még nem sejtettük, hogy a nagyhéten élőben nézhetjük egy szétszakadt család passióját, majd egy nemzet vonulhat velük a keresztre. A próbák még zajlanak, de a szenvedés elkerülhetetlen.

„Egy kormánynak sincs monopoljoga a kereszténységre”

1
Interjú Ódor Lajossal, Szlovákia korábbi kormányfőjével, aki azt is elmondta a Szemléleknek, mihez kezdene, ha Magyarországon élne.

Azért hallgat az egyház, mert nem tudja világosan megfogalmazni a keresztény...

0
A Szombathelyi Egyházmegye online előadás-sorozatának vendége dr. Székely János megyéspüspök volt, Egyház és politika viszonyáról osztotta meg gondolatait.

Jézus parancsa az, hogy ne menjünk el a bajban lévő mellett

0
Ötvenezer, százezer, százötvenezer? Különféle kalkulációk, hogy hányan vettek részt a demonstráción, de egy biztos: valami történt, valami megmozdult.

Feloldozhatók

0
Boldogok, akiknek nem kell úgy tenniük, mintha tévedhetetlenek lennének.

Tényleg nem érdekli a fiatalokat a közélet? – Létezik értékrend alapú...

0
Fennállásának második évfordulóját ünnepelte a Fiatalok Batthyány Köre – a hiánypótló szervezet egyedülálló eseményeiről vált ismertté az elmúlt időszakban.

Túlzott központosítás, alaptalan önteltség – az új Pázmány-kampuszról egy építész szemével

0
Olvasói levelet közlünk, amelynek szerzője elkötelezett katolikus közösségi tag, építészmérnök, többszörösen díjazott várostervező.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.