6.7 C
Budapest
2024. április 23., kedd

Címke: pápalátogatás

„Legyetek nyitott kapuk!” – ministránsként a pápai szentmisén

0
Az elmúlt napokban Ferenc pápa látogatásával volt tele a média, mindenki azt leste, hogy mikor, mi történik, hogyan beszél, hogyan viselkedik Péter apostol utódja.

„Ferenc pápa szavai engem is inspirálnak”

0
A meglepetésekkel teli egyházfő magyarországi látogatása során Karácsony Gergely főpolgármester családjával is személyesen találkozott.

Hogyan gondolkodik a melegekről Ferenc pápa?

1
A Szemlélek plakátkampányának utolsó témája a homoszexuálisokkal kapcsolatos pápai megnyilatkozásokat próbálja kontextusba helyezni.

Ismertem egy szentet…

0
Ferenc pápa nem véletlenül látogat el a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonába. Az intézmény alapítója Fehér Anna – cselekvő szeretete mindannyiunk számára példát ad.

Mit gondol Ferenc pápa a nemzeti populizmusról?

0
Veszélyforrást lát benne, ahogy a neoliberalizmus szélsőséges formáiban is.

Milyen értéket és veszélyforrást lát a médiában Ferenc pápa?

0
Nem csupán bátran használja a kommunikációs eszközöket a katolikus egyházfő, de olyan határozottan mutat utat e téren, hogy néha csak kapkodjuk a fejünket.

Milyen békét akar Ferenc pápa?

0
A pápalátogatást felvezető #pontifex kampányunk második részében az egyházfőnek a háborúval és a békével kapcsolatos gondolatait villantjuk fel.

Milyen egyházról álmodik Ferenc pápa?

0
A mai napon elindul a pápalátogatást felvezető #pontifex kampányunk, amely öt témát érint. Elsőként az egyházra vonatkozó egyházfői gondolatokat foglaljuk össze.

Készüljünk együtt a Szentatya fogadására!

0
„Két hét múlva, ha Isten úgy akarja, elindulok (…) Magyarországra” – nyilatkozta április 14-én Ferenc pápa, a katolikus egyház vezetője.

Lehet, hogy mégis találkozik zaklatások áldozataival a pápa Budapesten?

0
A Vatikán nem zárta ki ennek lehetőségét, ahogy az orosz ortodox egyház képviselőjével is találkozhat az egyházfő – a szóvivő szerint szerintük „meglátjuk”.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.