Önátadás vagy önféltés?

Minden nap választás elé kerülünk és valahogyan döntenünk kell. Mégis, hogyan járhatunk jobban? Megtudhatjuk Laci atyától.

Ha a talentum maga a Krisztussal való kapcsolat, akkor a kérdés az, hogy legyőzve félelmeidet, mennyire tudtad kamatoztatni a Krisztus iránti bizalmat?

Amikor már csak Jézus az egyetlen reményed, amikor tényleg látni szeretnél, és kéred, akkor megkaphatod te is a hittel való látás ajándékát.

Minden Jézussal való találkozásodat, már régóta előkészítette a mennyei Atya. A Szentlélek pedig segít, hogy felismerd a pillanat kegyelmét, merj felállni és követni Őt.

Minden nap választás elé kerülünk: önátadás vagy önféltés? Az egyik gyümölcse, kibontakozás a szeretetben, a másiké bezárulás a szeretet előtt.

A Feltámadott jelen van, az ő békéjét kínálja ma is. Ismerd fel látogatását, és fogadd be Őt, aki békességedre szolgál. Azután oszd meg ezt a békét másokkal is!

Szíved a mennyei Atya szentélye, tartsd tisztán minden bűntől! Hallgasd figyelmesen az ott lakó szavát és töltsd be naponta szívedet az Igével!

Kinek beszéltél a közelmúltban Jézusról? Ne feledd, „a hit hallásból ered”. Gyakorold a tanúságtételt!