5.2 C
Budapest
2023. február 2., csütörtök

Komment-tár

“Mi bonyolítjuk boldogtalanná az életet” – Komment-tár #18

0
Pedig "annyira egyszerű az egész"... Ezt egyik olvasónk írta a héten egyik írásunkhoz, és mi nem tudunk nem egyetérteni vele...

“…bocsásson meg neked, és adja meg a békét!” – Komment-tár #17

0
Jó úton járunk – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy cikkeink ezen a héten is tartalmas beszélgetésekre, kulturált vitákra inspirálták olvasóinkat.

Válság itt, fejetlenség ott – Komment-tár #16

0
Ismét sűrű hetet zártunk, izgalmas témákkal és még izgalmasabb hozzászólásokkal. Igyekszünk a legérdekesebbeket összefoglalni, a teljesség igénye nélkül.

Olvasóink sem hagyták szó nélkül! – Komment-tár #15

0
Jelentős sajtóvisszhangot kapott a Szemlélek által kezdeményezett, és nemrégiben nyilvánosságra hozott közös nyilatkozat.

Neked ki az igazodási pontod? – Komment-tár #14

0
Különösen mozgalmas hét van mögöttünk – írásaink nagy része keresztény identitásunk megélésével foglalkozott, és ez olvasóinkat gondolataik, tapasztalataik megosztására késztette.

“Aki megvall engem az emberek előtt, én is megvallom Atyám előtt”...

0
Szavak, tettek, hitelesség – erre a képzeletbeli fonalra fűzhetők fel az előző heti írásainkhoz érkezett hozzászólások.

“Aki titeket hallgat, engem hallgat” – Komment-tár #12

0
"Kritizálom az Egyházat, egyszersmind szeretem is. Milyen jó, hogy ezt sokan megértettétek!" Legutóbbi cikke után is akadt néhány hozzászólás, melyekre most – a rovat különkiadásaként – szokatlanul bőbeszédűen válaszol Hodász András.

“Isten temploma vagytok, s az Isten Lelke lakik bennetek” – Komment-tár#11

0
E heti "kommentjeink" leginkább keresztény mivoltunk és hitünk megélésével kapcsolatban íródtak. Érdemes feltennünk a kérdést: tettek által is evangelizálunk, Isten templomát építve?

Le lehet-e szedni a keresztvizet? – Komment-tár #10

0
Múlt heti kommentválogatásunk további izgalmas kommenteket, párbeszédeket indított el – most ezekből a második generációs bejegyzésekből válogatunk.

“Ha valakit megkeresztelnek, az már keresztény?” – Komment-tár #9

0
Érdekes hét van mögöttünk...  A hozzászólásokat olvasva szembetűnő, hogy a szokásosnál jóval több kérdés került elő, miközben egyik cikkünk címe az volt, hogy "Nem krisztusi, ha valaki túlzottan magabiztos keresztény". Az összefüggés felfedezését örömmel hagyom olvasóinkra.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.